- Publicitate -
Ad imageAd image

CJSU Maramureș a aprobat scenariile de desfășurare a activității în unitățile de învățământ preuniversitar din județ

Ad imageAd image

coalaComitetul Județean pentru Situații de Urgență a aprobat în ședință, scenariile de desfășurare a activității pentru fiecare unitate de învățământ preuniversitar din județ, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, respectiv Ordinul comun al Ministerului Educației și Ministerului Sănătății nr. 5.196/1.756 din 03.09.2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2, a declarat subprefectul Rudolf Ștauder, președintele CJSU Maramureș.

Toate cele 391 unități de învățământ preuniversitar vor desfășura în data de 20 septembrie, cursurile în scenariul 1 – participarea zilnică cu prezența fizică a tuturor antepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, în unitățile administrativ-teritoriale unde incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mică sau egală cu 6/1000 de locuitori, conform tabelului anexat, a adăugat subprefectul de Maramureș.

În funcție de situația epidemiologică sunt grupe/clase de copii/elevi care desfășoară cursuri online, ca urmare a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 apărute în aceste colective. Această situație este monitorizată zilnic de către instituțiile abilitate din județul nostru (unități de învățământ, ISJ, DSP, CJCCI și CJSU).

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu