- Publicitate -
Ad imageAd image

BAIA MARE – Controale zi de zi la platformele de depozitare a gunoaielor din oraș

Ad imageAd image

Baia Mare are o mare problemă cu tot ce înseamnă colectarea deșeurilor, în ciuda tuturor controalelor care se fac zi de zi. În ultima săptămână, poliţiştii locali din cadrul Biroului Protecţia Mediului au desfăşurat 1420 verificări la platformele de colectare a deşeurilor menajere, respectiv au monitorizat aproximativ 67 de coșuri stradale.

S-au făcut în plus verificări zilnice la containere metalice 4 mc/16mc,  la locurile de joacă şi parcuri pentru identificarea unor eventuale nereguli, respectiv la organizările de şantiere. S-au aplicat 5 amenzi în cuantum total de 6700 de lei și un avertisment.

În ultima săptămână o societate comercială a fost amendată cu 4000 de lei pentru neîntreţinerea în stare corespunzătoare a spatiului pe care il deţine la parterul imobilului situat in Baia Mare, str. Piaţa Pacii nr.7, neefectuarea lucrărilor de reparaţii, neîntreţinerea curăţeniei şi igienei in incinta spatiului. Mai mulți băimăreni au fost amendați pentru abandonare de deșeuri la containerele metalice amplasate pe străzile Dimitrie Cantemir, strada Păltinișului intersecție cu Pășunii sau pe strada Barajului. Amenzile au fost cuprinse între 500 și 1000 de lei. Avertisment a primit un băimărean pentru depozitare moloz rezultat din lucrari de modernizare a locuintei pe domeniul public al municipiului Baia Mare, în faţa imobilului.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu