- Publicitate -
Ad imageAd image

Alina Gorghiu despre parlamentarii PNL Maramureș: ”Aveți o echipă fabuloasă” (VIDEO)

Ad imageAd image

Prezentă duminica trecută la conferința de alegeri a PNL Maramureș, senatorul Alina Gorghiu le-a transmis liberalilor maramureșeni că au o echipă de parlamentari fabuloasă.

Ea a ținut să-l felicite pe Cristian Niculescu Țâgârlaș, despre care spune că este un senator de excepție.

”Vreau să vă spun să aveți o echipă de parlamentari fabuloasă, sunt toți prietenii mei. Îl felicit pe Cristi Țâgârlaș, este un senator de excepție și vă rog să profiați la maxim de experiența lui. Pe Florin Alexe și pe Călin Bota, pentru că sunt niște deputați foarte activi și niște oameni de toată isprava.

Avem un premier liberal de aproape opt luni de zile care face în fiecare zi performanță. Avem o obligație foarte mare zi de zi, avem rolul cel mai important în guvernare, avem încrederea partenerilor externi, avem un parteneriat cu președintele Klaus Iohannis, pe care nu trebuie să-l uităm și trebuie să-l exploatăm la maxim în beneficiul societății românești.

Și toate acestea au o singură finalitate: onorarea angajamentelor liberale din programul de guvernare. Datoria, menirea PNL este să fie alături de oameni și să pună în aplicare proiecte pentru fiecare dintre dumneavoastră”, a spus senatorul Alina Gorghiu.

Integral în video.

ZiarMM

Video: Călin OȘAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu