- Publicitate -
Ad imageAd image

INTERVIU – Costică Buceschi despre plecarea de la Minaur: ”Nu s-a dorit ca eu să continui” (VIDEO)

Ad imageAd image

Într-un interviu acordat lui Călin Oșan, fostul antrenor al echipei de handbal feminin CS Minaur Baia Mare, Costică Buceschi, vorbește despre cele petrecute în ultimul sezon, dar și despre plecarea de la echipa cu care a terminat pe locul secund în campionat.

Buceschi spune, legat de acest subiect, că nu s-a mai dorit ca el să continue la echipă, totul pornind de la îndepărtarea celor din stafful său.

„Am mai pățit acest lucru, e a doua oară când mi se întâmplă în Baia Mare această problemă. Acum, din păcate, am fost nevoit să renunț acest lucru, lăsând echipa. Simplu, nu s-a dorit ca eu să continui, deși mai aveam un an de contract și trebuia să rămân în continuare antrenorul echipei.

Rând pe rând, toți cei cu care am reușit, pentru că tot ce s-a întâmplat la echipă nu am făcut singur, am făcut împreună cu colegii mei, au fost îndepărtați. De ce și cum, nu mi s-a dat nicio explicație. S-a încercat aducerea altor oameni care nu prea aveau tangență cu handbalul feminin și nu prea aveau tangență cu ceea ce înseamnă performanță la handbalul feminin”, a declarat Costică Buceschi.

El a amintit și de întârzierile salariale care au făcut ca multe jucătoare să plece de la echipă. Integral, în video de mai jos.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu