- Publicitate -
Ad imageAd image

Cu alcool la volan și alte infracțiuni comise pe drumurile din județ

Ad imageAd image

Azi-noapte, în jurul orei 03.00, polițiștii din Seini au oprit pentru control un autovehicul, la volanul căreia au identificat un bărbat de 36 ani din oraș.

Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Centrul de Permanență Seini unde i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Ieri, 18 iulie a.c., la ora 13.14,  polițișii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un autoturism circulă haotic pe D.N. 1C, din direcția Mesteacăn spre orașul Șomcuta Mare, potrivit IPJ.

La fața locului, polițiștii au identificat autoturismul în cauză, la volanul căruia au identificat un bărbat de 68 ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat și dovada înlocuitoare a permisului de conducere expirată ca valabilitate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu