- Publicitate -
Ad imageAd image

BAIA MARE – Amenzi aplicate de Poliția Locală pentru neridicarea gunoaielor de pe străzi

Ad imageAd image

Poliția locală a aplicat o serie de sancțiuni pentru nerespectarea programului privind colectarea deșeurilor. Este vorba despre o amendă de 2000 de lei aplicată unei persoane juridice pentru nerespectarea programului de ridicare a deseurilor menajere de la punctul de colectare ,,9Mai -ASIROM”, in perioada 09.01.2022-13.01.2022, respectiv pentru nedotarea platformei cu recipienti de colectare a deseurilor menajere.

Apoi, o altă persoana juridică a fost amendată cu 1000 de lei pentru abandonare deșeuri rezultate din activitatea specifică a firmei la platforma ,,Banatului Sc. 5”. Cu avertisment a fost sancționată o firmă pentru nerespectarea, in data de 04.02.2022, a   programului de colectare a deseurilor din plastic, metal si lemn, din zonele Aleea Toamnei, Victoriei, Valea Borcutului.

În continuare polițiștii au continuat activitatea de monitorizare a activităţii operatorului serviciului public de salubrizare urmărindu-se dacă acesta își îndeplineste obligațiile care îi revin de a ridica deșeurile menajere în conformitate cu graficele stabilite, de a lăsa în stare de curățenie spațiul destinat depozitării recipientelor de colectare, verificarea stării fizice a platformelor, respectiv verificarea agentilor economici cu privire la existenta contractelor de salubrizare incheiate cu operatorul de servicii publice de salubrizare, existenta pubelelor la locul de desfasurare a activitatii, modul de gestionare a deseurilor rezultate din activitatea specifica.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu