- Publicitate -
Ad imageAd image

CJ Maramureș se implică pentru realizarea unei piețe tradiționale și în Poienile de Sub Munte

Ad imageAd image

În ședința ordinară a Consiliului Județean Maramureș din 23 decembrie 2021 s-a aprobat încheierea unui Acord de Parteneriat între U.A.T Județul Maramureș, prin Consiliul Județean Maramureș și U.A.T. Comuna Poienile de Sub Munte, în vederea implementării unor măsuri pentru realizarea obiectivului de investiții „Piață tradițională în localitatea Poienile de Sub Munte”.

”Art.2. (1) Se aprobă finanțarea din bugetul local a cotei ce îi revine Consiliului Județean Maramureș, aproximativ 103,286.40 lei (TVA inclus), pentru achiziționarea serviciilor de revizuire a studiului de fezabilitate, necesar pentru realizarea obiectivului de investiții „Piață tradițională în localitatea Poienile de Sub Munte”.

(2) Suma finală va fi stabilită după finalizarea procedurii de achiziție publică a serviciilor de elaborare a documentației tehnico-economice și va fi repartizată în mod corespunzător între parteneri.

Art.3. Se mandatează Președintele Consiliului Județean Maramureș să semneze toate documentele în vederea punerii în aplicare a prezentei hotărâri, respectiv, a prevederilor Acordului de parteneriat (Anexă)”, se arată în proiectul de hotărâre adoptat.

Valoarea estimată a investiției este de 147.552,00 lei, TVA inclus.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu