- Publicitate -
Ad imageAd image

CJ Maramureș a desemnat administratori provizorii în Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional

Ad imageAd image

În ședința ordinară din 23 decembrie 2021, Consiliul Județean Maramureș a aprobat desemnarea administratorilor provizorii până la finalizarea procedurii de selecţie pentru membrii consiliului de administraţie la R.A. „Aeroportul Internațional Maramureș”.

Astfel, au fost numiți în calitate de administratori neexecutivi provizorii în Consiliul de Administrație la Regia Autonomă „Aeroportul Internațional Maramureș” următoarele persoane:

  1. Buta Viorel;
  2. Ofrim Horațiu Ovidiu;
  3. Gîrdea Marius;
  4. Pop Adrian.

”Art. 2 Durata mandatului administratorilor provizorii este de 4 luni, cu posibilitatea de prelungire până la maxim 6 luni, dar nu mai mult de data finalizării procedurii de selecţie pentru ocuparea postului de administrator al Regiei, conform prevederilor O.U.G. nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare;

Art.3. (1) Persoanele prevăzute la art. (1) încheie cu Consiliul Județean Maramureș contracte de mandat, conform contractului cadru cuprins în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

(2) Se mandatează Președintele Consiliului Județean Maramureș cu semnarea contractelor de mandat prevăzute la alin.1”, se mai arată în proiectul adoptat.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu