- Publicitate -
Ad imageAd image

A locuit de la 2 ani într-una din casele familiale construite de HHC, iar acum a fost admisă la facultate în Cluj

Ad imageAd image

Ea este Codruța. Are 19 ani și de la vârsta de 2 ani locuiește într-una din casele familiale construite de Hope and Homes for Children, în Sighet.

Astăzi se bucură de ultima vacanță de vară înainte de a începe viața de student. Este prima din familia ei care a reușit să ia bacalaureatul și să fie admisă la Universitatea Babeș Bolyai, din Cluj, Facultatea de Geografie, la buget.

De la vârsta de 14 ani este voluntară în diferite organizații non-guvernamentale ce au în grijă educația și sprijinul copiilor. Îi ajută la teme, îi ascultă cu drag și îi ghidează în a-și urma cu încredere propriul drum.

E ambițioasă, veselă și optimistă. Iubește fotbalul pe care îl practică în timpul liber, natura și copiii. Suntem mândri de performanța ei și îi ținem pumnii în primul an universitar.

Pentru a putea să le fim aproape tuturor copiilor din orfelinate din România și să-i mutăm în case familiale în care ei să se dezvolte la fel de frumos ca și Codruța, avem nevoie de sprijinul tău. Printr-o donație lunară cu cardul pe doneaza.hopeandhomes.ro ne ajuți să construim următorul Acasă! Îți mulțumim!

Hope and Homes for Children Romania

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu