- Publicitate -
Ad imageAd image

ADMITERE LICEU – Cați elevi din Maramureș au fost admiși în prima etapă de repartizare

Ad imageAd image

Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a anunțat că 2517 absolvenți ai clasei a VIII-a au fost admiși în învățămantul liceal de stat pentru anul școlar 2022-2023 în prima etapă de repartizare computerizată. Rezultatele repartizării computerizate în învățămantul liceal de stat au fost publicate de Ministerul Educației ieri, 14 iulie, pe siteul admitere.edu.ro. În total au fost 2733 de elevi cu opțiuni completate, în total fiind completate 28.575 de opțiuni, rezultand o medie de 10,45/opțiuni per elev.

ISJ Maramureș precizează că patru candidați au fost admiși cu media generală 10. Mai aflăm că au fost admiși în etape anterioare repartizării computerizate 372 de elevi la specializări vocaționale, 15 elevi în învățămantul militar, 15 elevi pe locurile speciale destinate persoanelor de etnie romă, respectiv 9 elevi pe locurile rezervate candidaților cu cerințe educaționale speciale.

Începand de azi și pană în 20 iulie candidații repartizați în această primă etapă vor transmite/depune dosarele de înscriere la secretariatele liceelor unde au fost admiși. Mai spunem doar că 216 elevi nu au putut fi admiși întrucat nu au completat suficiente opțiuni.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu