- Publicitate -
Ad imageAd image

Costa Brava – Spania cu avionul din Cluj

Ad imageAd image

COSTA BRAVA-SPANIA

Plecări  săptămanale cu avionul din Cluj in perioada 22.06 – 21.09.2023

Costa Brava este situata la nord de Barcelona, in provincia Catalunia. Zona se caracterizata prin complexitate si diversitate, atat peisagistic, cat si din punct de vedere al serviciilor turistice. Kilometri intregi de plaje cu nisip auriu, ape cristaline si multa vegetatie mediteraneeana reprezinta atuuri de necontestat ale statiunilor de aici.

Tarife sejur  de la 670 euro/pers/7nopti

Vezi detalii AICI

Pe Costa Brava există două zone – cea turistică unde se regăsesc hoteluri elegante și plaje de nisip întinse și zona tradițională cu orașele de pescari, unde au trăit mari artiști boemi ai lumii, că Dali și Picasso. Regiunea a atras de-a lungul vremii mai mulți artiști, azi numeroase festivaluri de muzică fiind organizate pe Coasta.

Stațiuni

Lloret de Mar  la 40 de km de Girona și la 70 de km de Barcelona. În timpul sezonului estival, numărul turiștilor aflati în statiune creste, deseori, până la 200,000 de persoane. În Lloret de Mar există foarte multe hoteluri, baruri, discoteci și cazinouri.

Calella este una dintre cele mai populare stațiuni din Costa Brava, renumită pentru plajă largă cu nisip granulat la doar 40 de minute de Barcelona.

Pineda de Mar aflată la 55 km de Barcelona, stațiunea Pineda de Mar este recomandată pentru familii cu copii dar și pentru cupluri.

Malgrat de Mar este situată în sudul orașului Costă Brava, la 60km de Barcelona. Are plaje cu nisip fin, dar și mici golfulete. Este recomandată pentru iubitorii de sporturi nautice.

Blanes Anual sute de oameni se strâng în Blanes pentru concursul internațional de aruncat cu artificii ” El Fics de Blanes”.

65km de Barcelona dispune de 2 plaje Fenals și Lloret, promenadă, Parc Acvatic.

Santa Susana se află la 65km de Barcelona, este o stațiune animată recomandată pentru familii cu copii, având priveliști minunate către dealuri împădurite palate.

Bucătăria spaniolă este celebra pentru bucățele cu carne tocată, tapas, antreuri servite cu bere, vin sau sherry. În Costa Brava veți fi încântați de savoarea tradiționalei paella. Fructele de mare sunt foarte populare printre spanioli, restaurantele oferind diverse preparate cu peste proaspăt. Printre cele mai populare regăsim gazpacho (supă de roșii rece), supă de migdale și sopa de ajo (supă de usturoi).

                    Contacteaza-ne pentru mai multe detalii sau oferte

Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email, la adresa [email protected], pe pagina de Facebook www.facebook.com www.instagram.com/marainternational sau pe websit-ul nostru www.mara-tour.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu