- Publicitate -
Ad imageAd image

Un drum maramureșean care parcurge mai tot spectrul politic

Ad imageAd image

În acest weekend, președintele PNL Coaș, Ioan Dărăban, a avut oaspeți speciali: Rudolf Stauder, prefectul județului, Ioan Muntean, secretarul general al PNL Maramureș și Gheorghe Bărbuș, liderul seniorilor liberali din județ.

Nu a fost doar o uzuală întâlnire de organizație, fiindcă s-au discutat problemele din Coaș, dar și proiectele pentru comună. Este motivul pentru care, la întâlnire, a fost prezent și primarul comunei, Călin Achim.

Mai ales că Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” – inițiat de PNL – a acordat finanțare pentru două proiecte: modernizarea Drumului Comunal (DC) 46 Coaș – Întrerâuri (o investiție de 7,1 milioane de lei), dar și a DC 80 Coaș-Remecioara (circa 0,9 milioane de lei).

Foarte mare interes mare a trezit stadiul proiectului ”Reabilitare DJ 128B Baia Mare – Coaș”, o investiție a Consiliului Județean de peste 45 milioane de lei. Ioan Muntean l-a numit drumul care traversează mai tot spectrul politic: Baia Mare (Coaliția pentru Maramureș) – Groși (PNL) – Recea și Săcălășeni (PSD) – Coltău (independent) și Coaș (PMP). Veștile sunt bune: proiectul a fost scos la licitație, în prezent având loc evaluarea ofertelor.

Primarul Călin Achim a ținut să remarce că, de regulă, și atitudinea consilierilor locali din Coaș a demonstrat că, dincolo de culoarea politică, ”unitatea și dăruirea rămân singurele instrumente care asigură dezvoltarea și continuitatea unei comunități”.

Așa e și viziunea de la vârful conducerii Consiliului Județean; pentru președintele Ionel Bogdan e prioritară dezvoltarea armonioasă a județului și interesele maramureșenilor, indiferent de simpatiile lor politice.

TAGGED:
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu