- Publicitate -
Ad imageAd image

ÎN BAIA MARE – Concurs pentru 8 posturi vacante de îngrijitoare la creșă

Ad imageAd image
Având în vedere prevederile Hotărârii nr. 1336 din 28 octombrie, pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea şi dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, Creșa Baia Mare, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată (8 ore/zi), în data de 31.05.2023, ora 09:00 a nu mai puțin de 8 posturi vacante de îngrijitoare la Creșa Baia Mare.
Mai exact avem un post la Creșa Baia Mare, respectiv Creșa nr. 2 și Creșa Curcubeu, 2 posturi disponibile la Creșa nr. 3 și trei posturi de îngrijitoare la Creșa nr.10. Pentru participarea la concurs candidații trebuie să îndeplinească condițiile generale prevăzute de art. 15 din H.G 1336/2022 pentru aprobarea Regulamentului – cadru privind organizarea şi dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice. Cei interesați trebuie să aibă studii medii atestate cu diplomă de absolvire, vechime în muncă de minim 6 luni, dar și disponibilitate de a lucra cu copiii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 3 ani.
La Responsabilități și sarcini aflăm că cei interesați trebuie „să nu părăseşte locul de muncă decât în cazuri deosebite şi numai cu aprobarea şefului ierarhic, foloseşte eficient timpul de muncă, respectă Regulamentul Intern al Creșei Baia Mare, răspunde de eficienţa şi calitatea lucrărilor executate in cadrul serviciului la termenele stabilite
prin reglementari interne sau prin alte acte normative, îndeplineşte şi alte activităţi conexe postului, pe perioadă determinată, solicitate de conducerea Creșei Baia Mare şi/sau şeful ierarhic superior prin ordin scris sau verbal, nu se opune solicitării conducerii Creșei Baia Mare şi/sau şefului ierarhic superior de a desfășura activități în cadrul altor compartimente, conform studiilor/abilităților avute, respectiv participă, la solicitarea conducerii Creșei Baia Mare, la training-uri de informare şi pregătire continuă pentru sporirea competenţelor profesionale”.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu