- Publicitate -
Ad imageAd image

Proiecte în cascadă la Tăuții Măgherăuș (FOTO)

Ad imageAd image

Recent a avut loc licitația pentru modernizare de străzi în orașul Tăuții Măgherăuș, la care s-au primit patru oferte, ce se află în faza de evaluare. Prin acest proiect se vor reabilita străzile 133, 114 și 2, cu realizarea de trotuare, de sisteme de colectare și evacuare ape pluviale. În prezent se lucrează la racordarea gospodăriilor la rețeaua de canalizare.

Aceste două proiecte, având o valoare cumulată de peste 20.000.000 lei, sunt finanțate prin Programul Național ”Anghel Saligny”, lansat de PNL.

Grija pentru infrastructură e dublată de grija pentru sănătatea locuitorilor. Pentru a face mișcarea, se montează gazon sintetic pe terenurile de sport din Merișor și Nistru.

”În scop preventiv, în perioada 2-5 mai, printr-o colaborare cu Institutului Oncologic «Prof Dr. Ion Chiricuță» din Cluj Napoca, se efectuează în mod gratuit mamografii și teste ”Babeș Papanicolau”. Testările se fac în unitatea mobilă de screening a institutului, amplasată în curtea primăriei, pe bază de programare telefonică” – a precizat primarul Dumitru Marinescu.

ZiarMM

TAGGED:
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu