- Publicitate -
Ad imageAd image

TOT LA PETEA – Maramureșean cu permisul suspendat, prins când voia să iasă din țară

Ad imageAd image

O parte din maramureșenii care s-au prezentat în 10 aprilie la Punctul de Trecere a Frontierei Petea au avut ghinion. Dacă în primul caz vorbim de consum de alcool la volan, acum vorbim de un maramureșean care a vrut să iasă din țară deși nu avea voie să conducă.

Acesta s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Petea pentru a ieși din țară, la volanul unui autoturism marca Renault Kangoo, înmatriculat în Germania. Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din România, maramureșeanul de 38 de ani a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile din țara noastră.

„Însă, în timpul verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că dreptul de a conduce i-a fost suspendat șoferului din luna decembrie 2022 până în data de 22 aprilie a.c. pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul circulației.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce”, arată ITPF Sighetu Marmației. 

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu