- Publicitate -
Ad imageAd image

Din nou: Nereguli rutiere pe bandă rulantă în Maramureș

Ad imageAd image

În perioada 27 martie – 2 aprilie, polițiștii din Baia Sprie – Compartimentul rutier și ordine publică, împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Șișești au organizat şi desfăşurat mai multe acţiuni pe linie rutieră.

În cadrul activităților, au fost verificate 84 de autovehicule și 109 persoane legitimate. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 59 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 41.625 de lei. Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a patru permise de conducere, șase certificate de înmatriculare și a unui set de plăcuțe.

Totodată, duminică, 2 aprilie, polițiștii din Dragomirești – Compartimentul Rutier, împreună cu polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă, au organizat o acţiune pentru identificarea conducătorilor auto care încalcă prevederile legale, axate în principal pe depăşirea limitei legale de viteză. În cadrul activității, au fost verificate 32 de autovehicule și 34 persoane legitimate.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 9.280 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea a două permise de conducere.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu