- Publicitate -
Ad imageAd image

PROGNOZA METEO – Cum va fi vremea de Paște și cât de mult va ploua în aprilie

Ad imageAd image

Avem prognoza pentru Duminica Floriilor și pentru Sărbătorile Pascale 2023. Ne așteaptă, potrivit datelor furnizate de meteorologi, două săptămâni în care vremea va fi mai ciudată, adică mai rece decât ar fi normal, cu ploi mai multe decât ar fi normal, după care vremea își revine la normalitate. Va ploua doar cât trebuie, cel puțin în regiunea noastră.

Săptămâna 27.03.2023 – 03.04.2023
Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile intracarpatice,
estice, sud-estice, dar mai ales în zona Carpaților Occidentali, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 03.04.2023 – 10.04.2023
Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile intracarpatice, iar în rest valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile estice, sudvestice, dar mai ales în cele sudice, iar în rest vor fi în general
apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 10.04.2023 – 17.04.2023
Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Săptămâna 17.04.2023 – 24.04.2023
Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.Cantitățile de precipitații vor avea o tendință excedentară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu