- Publicitate -
Ad imageAd image

Pasajul suprateran de la Italsofa intră în licitație

Ad imageAd image

În această săptămână, pasajul suprateran de la Italsofa va intra în licitație, urmând ca în perioada următoare să intre și cel de la Clubul Văcarilor. Fiecare din cele două obiective trebuie finalizat în termen de 12 luni.

”Pasajul de la Italsofa și pasajul de la Clubul Văcarilor au primit finanțare, fără cofinanțare din partea Consiliului Județean Maramureș. Noi ne vom ocupa doar de partea de achiziții și de managementul efectiv al acestor investiții, astfel încât ele să fie implementate fără sincope și într-un termen rezonabil.

Săptămâna aceasta intră în licitație publică primul pasaj, Italsofa, cu o valoare de peste 77 milioane lei, iar în săptămânile următoare vom introduce în licitație publică și Clubul Văcarilor.

Termenul de execuție pentru aceste pasaje va fi de câte 12 luni de zile pentru fiecare dintre pasaje. Eu sunt convins că putem să le realizăm într-un termen rezonabil”, a spus președintele CJ, Ionel Bogdan, în deschiderea ședinței extraodinare a Consiliului Județean Maramureș, desfășurată luni, 20 februarie.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu