- Publicitate -
Ad imageAd image

BAIA MARE – Revin concertele rock în urbe. Antpile și Mock Surprise, în weekend

Ad imageAd image

După o pauză cam lungă, cauzată de pandemia de coronavirus, revin concertele de muzică rock în Baia Mare. În acest final de săptămană avem programat un concert, unde altundeva, decat în Shadows Rock Bar, cu cei de la Antpile și orădenii de la Mock Surprise.

Antpile este o formație de muzică hardcore, formată din 5 tineri băimăreni, bor debuta în acest concert. Organizatorii spun că „mesajul cu care multă lume rezonează in zilele de azi si piesele care au ca punct focal „breakdown-urile” sunt doar câteva lucruri care le descrie stilul de compus”.

Mock Surprise este o trupă din Oradea care aduce viziuni noi asupra muzicii rock alternative. Trupa nu se încadrează într-un singur gen, cu influențe de indie, metal, jazz și multe altele. A fost fondată în anul 2019 de către Attila Botond Rázmán (tobe) și Dávid Molnár (bas), ulterior veniții: chitaristul Tamás Tóth-Fábián, Rose Bökös (voce) și un chitarist din Budapesta, László Rigó. Trupa are la zi, un EP scos pe rețelele de streaming lansat in 27 august 2021.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu