- Publicitate -
Ad imageAd image

Războiul Primăriei Baia Mare cu SC Pietrosul continuă

Ad imageAd image

Pe ordinea de zi a ședinței de la finalul săptămanii trecute s-a aflat proiectul de hotărare privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru ”ZONA REZIDENŢIALĂ BLOCURI DE LOCUINŢE P+5E+NIVEL TEHNIC”, generat de imobilul teren situat în zona cuprinsă între bulevardul Bucureşti, strada Gheorghe Bilaşcu şi strada Petru Maior, Baia Mare, iniţiator: ROMAN ION, SC PIETROSUL SRL. Proiectul a trecut cu 19 voturi pentru și o abținere, absenți fiind Doru Dăncuș, Bogdan Gavra și Simion Bizău. 

Unul din avocații din Consiliu Local a luat și el cuvantul și a solicitat corectarea acestui proiect de hotărare cu ceea ce a decis instanța. Consilierii locali care au luat cuvantul au recunoscut că vor vota DA doar fiindcă așa îi obligă instanța de judecată.

„În atenția d-lui consilier Dăncuș, despre care se zvonește că ar dori ( ar saliva mai bine zis) cu gandul de a ataca HCL-ul cu aprobarea PUZ -ului meu (cicã de aceea nu a participat la sedință, să poată ataca HCL-ul, deoarece nu ar fi putut ataca ce chiar el ar fi votat, dacă era prezent), pe “ motiv” ca avizele sunt expirate! Mie îmi este milă de naivitatea lui și de buzunarul lui, în consecință îl informez ce prevede legea după ce ai înregistrat o documentație cu avize valabile, adică că răman valabile pană la emiterea actului final. În consecință este rugat să nu piardă timp prețios prin tribunale și sume importante de bani!, spune Romy Roman.

S-a vorbit de plangeri care se fac unor consilieri locali, au fost contre între primar și unii aleși locali. S-a mai spus că 386 de cetățeni au făcut plangere legat de acest PUZ, cetățeni care vor fi invitați la ședința de Consiliu Local din această săptămană.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu