- Publicitate -
Ad imageAd image

Deputatul Florin Alexe: Drumul expres Baia Mare – Bistrița este foarte important pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din județul Maramureș

Ad imageAd image

Deputatul PNL de Maramureș, Florin-Alexandru Alexe, consideră faptul că drumul expres Baia Mare – Bistrița este foarte important pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din județ. Asta după ce CNAIR a semnat două contracte pe această temă.

”Drumul expres Baia Mare – Bistrița este foarte important pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din județul Maramureș. În acest sens, Compania Națională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere a semnat două contracte având ca obiecte elaborarea studiilor de fezabilitate pentru „Drumul de mare viteză Baia Mare – Bistrița, Lot 1 Baia Mare – Dej și Lot 2 Dej – Bistrița”.

Valoarea contractului de servicii pentru Lotul 1 este de 12.746.666,57 lei fără TVA, iar valoarea contractului pentru Lotul 2 este de 8.376.369,89 lei fără TVA. Sursa de finanțare pentru aceste proiecte este asigurată din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional de Transport.

Așa cum am promis, identificăm și atragem fonduri europene pentru dezvoltarea județului. Printr-o strânsă colaborare între Consiliul Judeţean Maramureş, condus de Ionel Bogdan și CNAIR, am convingerea că putem realiza proiectele necesare pentru infrastructura rutieră județeană”, a spus Florin-Alexandru Alexe.

ZiarMM

TAGGED:
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu