- Publicitate -
Ad imageAd image

Prefectul Rudolf Stauder, vizită de lucru în comuna Groșii Tibleșului

Ad imageAd image

Prefectul Județului, Rudolf Stauder, a efectuat o vizită de lucru în comuna Groșii Tibleșului, unde, primarul liberal Nicolaie Burzo a inițiat o serie de proiecte importante pentru dezvoltarea comunei.

În prezent, se desfășoară lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere, inclusiv a drumului comunal care leagă comuna Groșii Țibleșului de comuna Lăpuș. De asemenea, o parte a unei văi cu risc de inundare a fost casetată pe o lungime de 297 de metri.

Cei doi liberali au efectuat o vizită și la sala de sport care a fost pusă în funcțiune în prima parte a acestui an. Această sală este echipată cu toate facilitățile necesare pentru desfășurarea orelor de sport și competițiilor, inclusiv o tribună cu 102 locuri.

Unul dintre proiectele viitoare cu mare potențial este asfaltarea drumului către Valea Țibleșului (Bradului), care în prezent este un drum forestier aflat în proces de reabilitare de către Direcția Silvică Maramureș. În luna mai, administrația locală a finalizat electrificarea a 7,6 kilometri din această zonă, oferind posibilitatea racordării la rețeaua electrică a peste 50 de case de vacanță, cabane și pensiuni.

Toate aceste investiții pun în valoare zona și îi conferă un imens potențial turistic. Aici se pot descoperi numeroase obiective turistice, inclusiv cele trei vârfuri ale Munților Țibleș, pădurile seculare și impresionanta peșteră Ponorul Jitelor, cea mai lungă peșteră în gresie din România, cu o lungime de 1020 de metri, figurând și printre primele zece astfel de peșteri la nivel mondial.

“Primarul Nicolaie Burzo este un bun exemplu de gospodar care are grijă de nevoile comunității. Îl felicit pentru implicarea sa în comunitate și îi doresc mult succes în realizarea noilor proiecte”, a transmis prefectul liberal, Rudolf Stauder.

ZiarMM

TAGGED:
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu