- Publicitate -
Ad imageAd image

Raul Silaghi, președinte Nord 6 Riders: „Anul 2023 a fost un an bun pentru motocicliști”

Ad imageAd image

Centrul vechi al Băii Mari a fost astăzi, 21 octombrie, locul de întâlnire al motocicliștilor din județ, dar nu numai, cu ocazia închiderii sezonului moto 2023. Evenimentul, organizat de cei de la Nord 6 Riders, președinte Raul Silaghi, a ajuns la ediția cu numărul 18, iar partea bună este că de la an la an sunt tot mai multe motoare pe drumurile din Maramureș, dar și pe străzile din Baia Mare.

„Este a 18-a ediție a acestui eveniment, deci am ajuns la majorat, lucru care-l datorăm multor motocicliști, care sunt din ce în ce mai mulți în fiecare an, campanie de conștientizare asupra prezenței în trafic a motocicliștilor. Evenimentul, ca să zic așa, începe să dea roade, de la an la an avem tot mai puține accidente în care sunt implicați motocicliști. S-a început acest eveniment de la 6 băieți care au defilat pe străzi la un moment dat și nu știa nimeni ce e cu ei și s-a ajuns la 3-400 de motociclete care ne însoțesc și care participă cu noi la această campanie de conștientizare. În județ avem undeva la 5 cluburi moto și ne înțelegem foarte bine cu fiecare.

Anul 2023 a fost, din punct de vedere moto, destul de bun, timpul e oarecum dușmanul nostru, am vrea mai mult timp să ne dăm cu motoarele, dar a fost un an destul de benefic, mulți kilometri și fără prea multe evenimente. Iar pentru 2024 ne dorim cam ce își doresc toți motocicliștii – asfalt uscat, mulți kilometri și fără evenimente, dar mai ales timp să ne putem bucura de motorit”, a declarat Raul Silaghi, președinte Nord 6 Riders.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu