- Publicitate -
Ad imageAd image

Comuna din Maramureș cu cea mai mare pondere a numărului de locuitori care au absolvit un curs de calificare profesională

Ad imageAd image

Cetățenii comunei Bârsana se înscriu în număr mare la cursuri de formare profesională. Astfel, Bârsana este comuna din Maramureș cu cea mai mare pondere a numărului de locuitori care au absolvit un curs de calificare profesională.

”In aceste zile au absolvit cursuri de calificare profesionala încă 112 persoane, iar altele sunt in curs de formare. Pe langa diplomele de calificare recunoscute la nivel internațional, cursanții primesc o subventie in cuantum de 1800 lei și un pachet de alimente in valoare de 600 lei.

Continuam sa fim perseverenți in formarea și subvenționare barsanestilor și nanestenilor dornici de calificare sau reconversie profesionala.

Menționam faptul ca Bârsana are cea mai mare pondere a numărului de locuitori care au absolvit un curs de calificare profesionala din județul Maramures, cu excepția aglomerărilor urbane. Felcitari tuturor absolvenților și succes celor care derulează in acest moment cursuri de calificare”, transmite Primăria Bârsana.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu