- Publicitate -
Ad imageAd image

Senatorul Țâgârlaș despre ridicarea MCV: O reușită istorică pentru țara noastră

Ad imageAd image

Senatorul PNL de Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș, spune că ridicarea oficială a MCV reprezintă o reușită istorică pentru țara noastră.

„Moment important astăzi pentru România, odată cu ridicarea oficială a Mecanismului de Cooperare și Verificare (MCV). E o reușită istorică pentru țara noastră și mă bucur că am putut contribui la acest succes, având în vedere faptul că multe modificări majore de legislație au fost făcute în mandatul meu de președinte al Comisiei Juridice a Senatului.

A fost un efort comun al autorităților, al instituțiilor de justiție și al partenerilor europeni pentru finalizarea reformelor esențiale în vederea îndeplinirii tuturor recomandărilor MCV. O muncă de echipă cu rezultate extraordinare pentru țara noastră.

Eliminarea MCV reprezintă un succes de etapă, pe care trebuie să îl continuăm cu reforme substanțiale în domeniul justiției, scopul fiind accesul facil la justiție pentru cetățeni și un sistem juridic eficient, la standarde europene”, a spus parlamentarul liberal.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu