- Publicitate -
Ad imageAd image

Handbal masculin: Prima victorie din campionat pentru CS Minaur Baia Mare

Ad imageAd image

CS Minaur Baia Mare s-a impus duminică, 10 septembrie, în deplasare, în fața formației CSM Sighișoara, scor 30-20 (14-13), în a treia etapă a Ligii Zimbrilor la handbal masculin.

În prima repriză, gazdele au dominat și au condus în cea mai mare parte, însă Minaur a revenit pe final și a intrat la cabine cu avantaj de un gol. A urmat o a două repriză mult mai bună pentru băimăreni, care s-au arătat mai buni atât pe atac, cât și în apărare, astfel că scorul a luat proporții.

E prima victorie din campionat pentru Minaur, care adună patru puncte în clasament. Urmează duminica viitoare, pe teren propriu, un meci greu în fața celor de la Turda, de la ora 17.30.

Statistica meciului, conform csminaur.ro:

Sighișoara: Adrian Țenghea (13 intervenții), Cristian Niculai, Marius Seișan – Alexandru Asoltanei 5 (3 din 7m), Gabriel Massuca Teca 4, Sergiu Olaru 3 (2 din 7m), Alexandru Căpățînă 3, Mihai Dobra 2, Ramon Șomlea 1, Călin Leordean 1, Denis Olteanu 1 (din 7m), Ciprian Vancea, Alexandru Csepreghi, Robert Mărginean. Nu a jucat Mihai Baba. Antrenori: Marius Stavrositu, Flavius Adam

CS Minaur: Anton Terekhov (13 intervenții, a apărat și un 7m), Hayder El-Khafadji (o intervenție), Barna Buzogany – Stevan Vujovic 8 (4 din 7m), Anderson Mollino da Silva 5, Robert Nagy 4, Milan Kotrc 4, Tudor Botea 2, Artem Kozakevych 2, Stefan Vujic 2, Vlad Pop 1, Lucas Sabou 1, Viorel Fotache 1, Erik Pop, Gabriel Cumpănici, Nemanja Ratkovic. Antrenori: Alexandru Sabou, Mihai Bușecan, Ionuț Irimuș

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu