- Publicitate -
Ad imageAd image

Peste 1.700 de persoane supravegheate judiciar, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţie în luna iulie

Ad imageAd image

Peste 1.700 de persoane au fost luate în supraveghere judiciară în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română în perioada 1 – 31 iulie, numărul total al persoanelor aflate în această situaţie ridicându-se, în prezent, la aproape 13.500, informează AGERPRES.

Potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă, de Poliţia Română, în intervalul amintit au fost luate în supraveghere 1.743 de persoane, faţă de care organele judiciare au dispus măsuri preventive. Astfel, faţă de 343 de persoane a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, faţă de 1.396 de persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar, iar faţă de 4 persoane, cea a controlului judiciar pe cauţiune.

În prezent, se află în supraveghere 13.422 de persoane cu măsuri preventive, dintre care 1.767 se află în arest la domiciliu, 11.630 – sub control judiciar, iar faţă de 25 de persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar pe cauţiune, se mai arată în comunicat.

Valoarea totală stabilită prin măsurile preventive de control judiciar pe cauţiune de către organele judiciare este 3.950.000 de euro şi 210.040 de lei, precizează sursa citată.

Poliţia Română verifică periodic modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora sesizează instanţa competentă.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu