- Publicitate -
Ad imageAd image

Cât vor costa cele 31 de microbuze electrice pentru elevii din Maramureș

Ad imageAd image

Cele 31 de microbuze electrice pentru elevii din Maramureș vor costa în total 31.425.767,04 lei fără TVA, cererea de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență fiind aprobată zilele trecute de consilierii județeni.

”Se aprobă depunerea proiectului „Microbuze electrice pentru elevii din judetul Maramureș”, în vederea finanțării acestuia prin Planul Național de Redresare și Reziliență – Componenta C15: Educație, Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar, Investiția 10. Dezvoltarea rețelei de școli verzi și achiziționarea de microbuze verzi.

Se aprobă valoarea totală a proiectului, în cuantum de 31.425.767,04 lei fără TVA, din care cuantumul finanțării nerambursabile este de 30.172.560,95 lei fără TVA.

Se aprobă contribuția proprie în proiect a județului Maramureș, reprezentând cheltuielilor neeligibile ale proiectului, în cuantum de 1.253.206,09 lei fără TVA.

Sumele reprezentând cheltuieli conexe ce pot apărea pe durata implementării proiectului, pentru implementarea acestuia în condiții optime, se vor asigura din bugetul propriu al județului Maramureș”, arată proiectul de hotărâre adoptat de consilierii județeni.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu