- Publicitate -
Ad imageAd image

Consilierul local Ovidiu Crăciun a votat în favoarea Planului Urbanistic Zonal pentru Centrul Vechi: ”Un pas important în direcția potrivită”

Ad imageAd image

Consilierul local Ovidiu Crăciun (PNL) a votat în ședința ordinară de ieri în favoarea Planului Urbanistic Zonal pentru Centrul Vechi, afirmând că ”este esențial să protejăm și să promovăm patrimoniul nostru cultural și arhitectural”

”Am participat la ședința ordinară Consiliului Local, unde am avut oportunitatea să contribui la modelarea viitorului Municipiului nostru, Baia Mare. Am fost mândru să votez în favoarea Planului Urbanistic Zonal pentru Centrul Vechi, o zonă încărcată de istorie și tradiție, care reprezintă inima identității noastre urbane.

Este esențial să protejăm și să promovăm patrimoniul nostru cultural și arhitectural, iar adoptarea amendamentului echipei liberale privind cromatica centrului istoric este un pas important în direcția potrivită.

Prin această decizie ne asigurăm că istoria noastră rămâne vie și că orașul nostru continuă să fie o destinație deosebită pentru locuitori și turiști. Angajamentul nostru în aceste chestiuni nu se oprește aici. Continuăm să lucrăm împreună pentru a face din orașul nostru un loc mai bun pentru toți locuitorii săi”, spune Ovidiu Crăciun.

ZiarMM

TAGGED:
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu