- Publicitate -
Ad imageAd image

BAIA MARE – Scandal pe Pirită aplanat de polițiști. Și în Piața Izvoare au fost probleme

Ad imageAd image

Nu au lipsit incidentele în ultima săptămână unde a fost nevoie de intervenția Poliției Locale. Au fost scandaluri în Piața Izvoare, dar și pe Pirită. În perioada 03-07.01.2024, au fost înregistrate mai multe sesizări privind tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv în data de 03.01.2024, ora 04.40 pe str. Garii a fost identificata o persoană care acuza probleme de sănătate, fiind solicitat prin 112 un echipaj de la ambulanta care a preluat-o și transportat-o la UPU.

„În data de 04.01.2024, ora 03.17, a fost sesizat faptul ca in parcarea unui magazin este o persoana care apeleaza la mila publica, la fata locului aceasta a fost identificata si sancționata contraventional, în data de 04.01.2024, ora 14.10, a fost sesizat prin 112 faptul că în zona Pirita este un scandal, la fata locului s-au deplasat toate echipajele politiei locale, conflictul a fost aplanat, persoana recalcitrantă fiind sanctionată contraventional. Urmează în data de 05.01.2024, ora 23.55, o altă problemă. Echipajul care efectua serviciul pe Bulevardul Unirii a sesizat o persoană în stare avansată de ebrietate care se tot arunca în fața masinilor care treceau prin zonă. Aceasta a fost identificată, a fost solicitată o ambulanta care a preluat persoana si a transportat-o la UPU. Tot în 05.01.2024, orele 21.56, a fost sesizat faptul ca o persoana doarme langa un imobil de pe Bulevardul Unirii, la fata locului aceasta a fost identificata ca fiind o persoana fara adapost și a fost indrumată catre Centrul Social tip Azil de Noapte

În data de 06.01.2024, ora 07.14, a fost sesizat faptul ca o persoana tulbura linistea publica in Piata Izvoare, la fata locului aceasta a fost identificata ca fiind o persoana fara adapost cu un handicap locomotor, aceasta a fost indepartată din zona si indrumată catre Centrul Social tip Azil de Noapte, respectiv în data de 06.01.2024, ora 07.27, a fost sesizata tulburarea linistii publice prin strigate si larma, pe Bulevardul Regele Ferdinand, la fata locului persoana in cauza a fost identificata si sanctionata contraventional”, arată Poliția Locală Baia Mare.

Mai spunem doar că pe lângă aceste actiuni de control desfășurate, polițiștii locali cu atribuții privind asigurarea ordinii și liniștii publice și circulației pe drumurile publice au intervenit și dispus masurile legale în urma unui număr de 49 de sesizări facute de către cetățeni, telefonic, la Dispeceratul Direcției Poliția Locală Baia Mare .

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu