- Publicitate -
Ad imageAd image

Judecătoarea care l-a condamnat pe Cătălin Cherecheș s-a abținut să judece contestaţia în anulare din aprilie

Ad imageAd image

Judecătoarea Fărcaș Hângan Georgina de la Curtea de Apel Cluj, cea care l-a condamnat pe Cătălin Cherecheș la închisoare cu executare, s-a abţinut să judece contestaţia în anulare a sentinței date în 24 noiembrie 2023, care are termen în aprilie.

Aceasta a făcut o cerere de abţinere care i-a fost acceptată, dosarul urmând să fie atribuit altui complet. Cauza care are obiect contestația în anulare, formulată de Cătălin Cherecheș, se va judeca pe 17 aprilie 2024 la Curtea de Apel Cluj.

”În baza art. 68 C.pr. pen., admite declaraţia de abţinere formulată de doamna judecător F.-H. G.-R. de la soluţionarea cauzei având ca obiect contestaţie în anulare formulată de contestatorul-condamnat C. C. împotriva deciziei penale nr. … pronunţată de C. A. CJ la data de 24.11.2023 în dosarul nr. …, constatând incidenţa cazului de incompatibilitate prev. de art. 64 alin. 3 C.pr.pen. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia participanţilor procesuali prin intermediul grefei Curţii, azi, 28.12.2023.”, arată soluţia pe scurt a instanţei, scrie gazetadecluj.ro.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu