- Publicitate -
Ad imageAd image

2022 PENTRU MOISEI – Investiții în școli, drumuri și pentru o viață mai bună oferită moiseienilor

Ad imageAd image

Anul 2022 se anunță a fi un an plin de investiții pentru comuna Moisei. Primarul Grigore Tomoiagă spune că Primăria Comunei Moisei continuă strategia de investiţii în proiecte importante cu ajutorul programelor care asigură linii de finanţare pentru dezvoltarea locală. După ce comuna a reuşit să aducă bani pentru proiecte de infrastructură locală, administraţia locală a depus anul acesta mai multe proiecte pentru care se solicită finanțare.

  1. „REABILITARE ȘI DOTARE ȘCOALĂ GIMNAZIALĂ „DRAGOȘ VODĂ” DIN LOCALITATEA MOISEI, JUDEȚUL MARAMUREȘ” – prin ”Programul privind Creșterea Eficientei Energetice si Gestionarea Inteligenta a Energiei in Clădirile Publice” – valoare proiectului fiind de 3.496.022,51 LEI.
  2. „REABILITARE ȘI DOTARE ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 DIN LOCALITATEA MOISEI, JUDEȚUL MARAMUREȘ” – prin ”Programul privind Creșterea Eficientei Energetice si Gestionarea Inteligenta a Energiei in Clădirile Publice” – valoare proiectului fiind de 3.215.101,01 LEI.
  3. “POD PESTE RAUL VIȘEU IN ZONA VALEA URSOAIEI, LOCALITATEA MOISEI, JUDEȚUL MARAMUREȘ” – prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” – valoarea proiectului fiind de 2.962.864,01 LEI.
  4. „EXTINDERE REȚEA DE APĂ ÎN COMUNA MOISEI, JUDEȚUL MARAMUREȘ – prin Programul National de Investitii ”Anghel Saligny” – valoarea proiectului fiind de 2.194.779,25 LEI.
  5. ”EXTINDERE REȚEA DE CANALIZARE ȘI STAȚIE DE EPURARE ÎN COMUNA MOISEI, JUDEȚUL MARAMUREȘ” – prin Programul National de Investitii ”Anghel Saligny” – valoarea proiectului fiind de 29.996.970,87 LEI.
  6. “REABILITARE DRUMURI IN COMUNA MOISEI” – prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” – valoarea proiectului fiind de 24.384.891,12 LEI.
  7. ”MODERNIZAREA SISTEMULUI DE ILUMINAT PUBLIC ÎN COMUNA MOISEI” – prin programul “Creșterea Eficienței Energetice Infrastructurii de Iluminat Public” – valoarea proiectului fiind de 2.504.950,00 LEI.

„Investițiile pentru bunăstarea cetățenilor vor continua până când toți moiseienii vor simți că trăiesc într-o comună europeană, o comună din care nimeni să nu mai plece! Mulțumesc Consiliului Local pentru buna colaborare și pentru susținerea pe care mi-au acordat-o și executivului primăriei pentru munca depusă, ca toate aceste realizări, dar și altele omise, să fie posibile!

Pentru anul 2022  doresc fiecărui moiseian în parte, sănătate, belșug și bună înțelegere alături de cei dragi și, nu în ultimul rând, putere de muncă!”, spune primarul Grigore Tomoiagă.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu